Bejelentkezés | Regisztrációs feltételek | Regisztrációs szándék visszajelzése | Regisztrációs adatok | Elfelejtett jelszó | Blog |MobilGov kiadvány

A blog írója Dr. Telkes József és Nagy Zsuzsa .
2012.01.09.  Ez is művészet
Nagy Zsuzsa

Mi történik, ha ezer, meg ezer matricát adsz a gyerekek kezébe és beengeded őket egy tökéletesen fehérre festett szobába? Milyen lehet egy találka a rendmániás "művésszel"?  
tovább...


2011.12.31.  Boldog új évet!
Nagy Zsuzsa

Minden kedves Tagunknak és Olvasónknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!  
tovább...


2011.12.22.  Karácsonyra várva
Nagy Zsuzsa

Angyal, te tudod,
mi a vágyunk,
hogy epedő szívvel
mire vágyunk;
ne csodát hozz,
az már a részünk,
felfújt szavakkal
már mit sem érünk.  
tovább...


2011.12.20.  Nem lett az év embere Steve Jobs
Nagy Zsuzsa

Sokak fogadtak rá, egyértelműen esélyesnek is tűnt, mégsem választotta az év emberévé az Apple még életében legendává lett alapítóját az amerikai Time magazin. A Médiainfón olvasható cikk szerint - a halála miatti gyász következtében talán nem meglepő módon - a néhai Apple-vezér jó helyezést ért el, mégis a Tüntető lett az év embere.  
tovább...


2011.12.11.  Vigyázat! Karácsooooony…
Nagy Zsuzsa

Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával: fogy az idő, rohamosan közeledik a karácsony, de ötlet és idő nincs elegendő. Sok-sok éve gondolkodom rajta, mi egyedit, emlékezeteset, különlegeset találhatnék ki családtagjaimnak karácsonyra, amihez nem kell mindenképp boltban tolongani, és amire sokáig emlékeznek...   
tovább...


2011.11.23.  Felhők között tartották a RICOMNET 2011 konferenciát
Nagy Zsuzsa

Képletesen felhők között, mert az idei Regionális Információs Kommunikációs Hálózatok Konferencián nagy sikert arattak a cloud technológián nyugvó alkalmazásokról szóló előadások.   
tovább...


2011.10.30.  Mézeskalácsfalu
Nagy Zsuzsa

Újra készülődünk, hamarosan itt az advent és a karácsony, ki így, ki úgy várja a decembert. Sződligeten is újra csoda készül december elején: mézeskalácsból készítik el a falu ügyes kezű asszonyai és leányai lakóhelyüket, a Duna bal partján Budapest és Vác között fekvő Sződligetet.  
tovább...


2011.10.08.  A világ elveszített egy látnokot…
Nagy Zsuzsa

"Előre tekintve nem kötheted össze a pontokat, csak visszatekintve teheted meg. Ezért bíznod kell abban, hogy a jövőben a pontok valahogyan kapcsolódni fognak" - mondta Jobs a Stanford diákjainak arról, hogyan szedte össze a tudását. Meg volt győződve a széles látókör fontosságáról, Bill Gatesről mondta egyszer, hogy "tágabb lenne, ha fiatalabb korában kipróbálja az LSD-t, vagy megtanul meditálni."  
tovább...


2011.09.22.  Kutatók éjszakája idén is
Nagy Zsuzsa

Szeptember 23-án – immár hatodszor – újra különleges helyszínekkel és érdekes előadásokkal/előadókkal nyitja meg kapuit a Kutatók Éjszakája. Máskor nem látható kísérleteket, különleges előadásokat, érdekes játékokat ígérnek a szervezők számos városban.  
tovább...


2011.09.12.  Példakép(p)
Nagy Zsuzsa

Önök szerint hogyan születnek a példaképek? Mitől lesz valaki az? Kellenek-e egyáltalán? Einstein egyenesen úgy fogalmazott: „…nincs más ésszerű nevelés, mint mintaképnek lenni, ha másképp nem megy, hát elrettentő mintaképnek”.  
tovább...


 


  Tagsági feltételek | Adatkezelési szabályzat | Impresszum | Kapcsolat Copyright © 2008 INNOCENTER Kft.